🇩🇰 Dansk kundeservice 🇩🇰

✈️ Gratis levering ✈️

Kundeanmeldelser 4,7/5 ★★★★★

Leverings- og returpolitik

LEVERING

Forsendelse

Leveringen er GRATIS for alle ordrer foretaget på vores hjemmeside.

Vi tilbyder en leveringsmulighed for at modtage de produkter, du har købt på vores hjemmeside. Her er detaljerne:

Standard Levering:

GRATIS service, leveres inden for 10 til 30 arbejdsdage.
Levering fra mandag til fredag i arbejdstiden.
Vælg "Standard levering" ved bekræftelse af ordren.
Ordrer afgivet før kl. 12 fra mandag til fredag behandles samme dag.
*Ordrer behandles inden for 2 til 3 arbejdsdage.

*Leveringstider kan variere på grund af strejker, Covid og krig.
*Leveringstider kan variere afhængigt af modtagelsen af betaling på vores konto.

Leveringssporing

Du kan spore leveringen af dine produkter ved at klikke på linket "Konto" over menubjælken, tilgængelig på alle sider af webstedet. Du kan også kontakte os via e-mail via "Kontakt os" siden for at få oplysninger om status for din ordre.

Bemærk venligst:

Vores mål er at levere inden for de ovennævnte frister. Imidlertid kan leveringsdatoerne ikke garanteres, da forsendelserne håndteres af tredjeparter og er underlagt lokale helligdage for transportørerne.

*Vi er ikke i stand til at ændre leveringsadressen for ordrer efter ordrebekræftelsen.
*Hvis ingen er til stede på den angivne leveringsadresse for at modtage produkterne, vil transportøren efterlade et afhentningsanvisning i din postkasse.
*Ejerskabet og risikoen for tab af dine produkter overgår til dig ved afhentningen.
Vi leverer over hele verden.
*Leveringstider kan variere på grund af strejker, Covid og krig (kun gratis leveringer).
*Leveringstider kan variere afhængigt af modtagelsen af betaling på vores konto (kun for gratis leveringer).

RETUR – FORTRYDELSESRET

For at være berettiget til en retur skal din vare være ubrugt og i samme tilstand som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

I visse situationer vil kun delvise refusioner blive givet (hvis relevant).
Smykker, tøj med tydelige tegn på slid.
Enhver vare, der ikke er i sin originale tilstand, er beskadiget eller mangler dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl.

I overensstemmelse med gældende lovgivning, i tilfælde af et køb foretaget online på hjemmesiden, har kunden en frist på fjorten (14) dage fra modtagelsen af det/de bestilte produkt(er) til at udøve sin fortrydelsesret hos {dit websteds navn}, uden at skulle angive en grund eller betale en bøde. Hvis fristen udløber på en lørdag, søndag, helligdag eller fridag, forlænges den til den første hverdag derefter.

I tilfælde af en ordre, der indeholder flere produkter, udløber denne 14-dages frist fra modtagelsen af det sidste produkt.

Ved udøvelse af fortrydelsesretten inden for den nævnte frist vil kun prisen på de købte produkter og forsendelsesomkostningerne blive refunderet, idet returomkostningerne påhviler kunden.

For at være berettiget til en retur skal din vare være ubrugt og i samme tilstand som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Returen skal være i sin originale tilstand og komplet (emballage, tilbehør, manual...) i den samme emballage, der blev brugt under forsendelsen for at tillade dens genmarkedsføring.

Et købsbevis, en kopi af fakturaen eller leveringssedlen skal også ledsage returen for en bedre håndtering.

I henhold til gældende bestemmelser (artikel L221-28 i forbrugerkoden) kan fortrydelsesretten ikke udøves for:

Audio-, video- eller computersoftware optagelser, der er åbnet efter levering,
Levering af varer, der er blevet åbnet af forbrugeren efter levering og som ikke kan returneres af hygiejniske grunde eller til beskyttelse af sundheden;
Levering af en avis, et tidsskrift eller et magasin, med undtagelse af abonnementskontrakter på disse publikationer;
I visse situationer vil kun delvise refusioner blive givet (hvis relevant).
Smykker, tøj med tydelige tegn på slid.
Alle varer, der ikke er i deres originale tilstand, er beskadiget eller mangler dele af grunde, der ikke skyldes vores fejl.
Kunden udøver sin fortrydelsesret direkte over for {dit websteds navn} ved at bruge den standard fortrydelsesformular, der er tilgængelig på hjemmesiden og som vedhæftes i ordrebekræftelses-e-mailen.

Han/hun kan også udøve sin fortrydelsesret ved at sende en e-mail via kontaktformularen, der angiver formålet med hans/hendes anmodning, hans/hendes for- og efternavn, ordrenummer, adresse og datoen for hans/hendes ordre og udtrykker klart sin vilje til at trække sig tilbage.

Efter afsendelse af fortrydelsesformularen eller fortrydelsesmeddelelsen til (webstedsnavn), skal kunden returnere et sporingsnummer og det/de produkt(er) til (webstedsnavn) inden for en rimelig frist, men senest 14 dage efter kundens beslutning om at trække sig tilbage.

{Dit websteds navn} vil refundere de betalte beløb, inklusiv forsendelsesomkostninger, senest 14 dage fra datoen, hvor retten blev udøvet, ved hjælp af samme betalingsmiddel som det, der blev brugt til ordren. Denne refusionsdato kan blive udsat indtil modtagelsen af produktet.
Gratis levering

Uden minimumskøb

14 dage til at ombestemme dig

Penge tilbage-garanti

100% sikker betaling

Stripe / PayPal / Visa / MasterCard