🇩🇰 Dansk kundeservice 🇩🇰

✈️ Gratis levering ✈️

Kundeanmeldelser 4,7/5 ★★★★★

Ofte stillede spørgsmål om køb

Ordrer og Forsendelse

Vi forpligter os til at afsende din ordre inden for 24 til 48 timer. Bemærk dog, at produktionen af vores produkter og gratis levering typisk tager i gennemsnit 10 til 20 arbejdsdage. Vores team gør alt for at få din ordre leveret så hurtigt som muligt, samtidig med at vi sikrer den fremragende kvalitet af vores varer.

For at følge din ordres fremskridt, klik venligst på ‘Ordresporing’-linket nederst på denne side.

Vi leverer vores produkter over hele verden.

Hvis din ordre indeholder flere varer, kan de blive sendt separat afhængigt af lagerstatus og afsendelsessteder. Vi sikrer dog, at alle dine pakker når frem til dig så hurtigt som muligt.

For at ændre din leveringsadresse, gå venligst til ‘Adresser’-sektionen på ‘Min Konto’-siden.

Vi er glade for at informere dig om, at levering er helt gratis på vores hjemmeside !

Hvis du støder på problemer med leveringen af din ordre, som et mistet, beskadiget eller ødelagt pakke, forstår vi din bekymring. Vi er her for at hjælpe dig med at løse situationen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi påtager os fuldt ansvar for at sikre leveringen af din ordre. Vi forpligter os til straks at sende dig en ny pakke på vores regning. Tøv ikke med at kontakte os via ‘Kontakt Os’-siden, og vores team vil straks mobilisere for at imødekomme dine behov og løse eventuelle problemer relateret til leveringen.

Hvis du skal udskifte en vare

Returneringer og Refunderinger

For at få kundesupport, send os blot en besked via ‘Kontakt Os’-siden.

Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, du har modtaget, har du mulighed for at returnere det inden for 14 dage efter modtagelsen af din ordre. Sørg for at holde produkterne i deres oprindelige tilstand, da de vil blive inspiceret ved ankomst. Forsendelsesomkostningerne forbundet med returneringen vil være for din egen regning. For at påbegynde returneringsprocessen, kontakt venligst vores kundeservice via ‘Kontakt Os’-siden. Bemærk, at returneringer foretaget efter den lovlige fortrydelsesperiode på 14 dage fra leveringsdatoen ikke vil være berettiget til refusion.

Gratis levering

Uden minimumskøb

14 dage til at ombestemme dig

Penge tilbage-garanti

100% sikker betaling

Stripe / PayPal / Visa / MasterCard