🇩🇰 Dansk kundeservice 🇩🇰

✈️ Gratis levering ✈️

Kundeanmeldelser 4,7/5 ★★★★★

Juridiske oplysninger

Dette websted udgives af (websitets navn)

12 RUE LAMARTINE
WISSOUS, 91320, FRANKRIG
Ansvarlig for offentliggørelse: Jérémy Ramos

For alle oplysninger relateret til webstedets funktion, bedes du kontakte os via “Kontakt os”-siden

BRUGSBETINGELSER

Ved at bruge dette websted anerkender besøgende, at de har haft muligheden for at læse disse brugsbetingelser samt de Generelle Salgsbetingelser. (Websitets navn) stræber efter at sikre nøjagtigheden og opdateringen af de oplysninger, der er offentliggjort på dette websted, hvilket den forbeholder sig retten til at rette, når som helst og uden forudgående varsel, indholdet. Imidlertid kan (websitets navn) ikke garantere nøjagtigheden, præcisionen eller fuldstændigheden af de oplysninger, der er tilgængelige på dette websted. Som følge heraf afviser (websitets navn) ethvert ansvar:
-for enhver afbrydelse af webstedet
-for forekomsten af fejl
-for enhver unøjagtighed eller udeladelse vedrørende oplysninger tilgængelige på webstedet
-for alle skader, der skyldes en svigagtig indtrængen af en tredjepart, der har ført til en ændring af de oplysninger, der er tilgængelige på webstedet
-og mere generelt for ethvert direkte og indirekte skade, uanset årsager, oprindelser, natur eller konsekvenser; herunder navnlig omkostninger, der kan opstå som følge af erhvervelse af varer, der tilbydes på webstedet, tab af overskud, klientel, data eller andet immaterielt tab, der kan opstå som følge af enhver, der har adgang til webstedet, umuligheden af at få adgang til det eller kreditten tildelt enhver information, der direkte eller indirekte stammer fra dette.

LINKS

Webstedet kan indeholde links til andre websteder eller andre internetkilder. I det omfang (websitets navn) ikke kan kontrollere disse websteder og eksterne kilder, kan (websitets navn) ikke holdes ansvarlig for at stille disse websteder og eksterne kilder til rådighed og kan ikke bære noget ansvar med hensyn til indholdet, annoncerne, produkterne, tjenesterne eller ethvert andet materiale tilgængeligt på eller fra disse websteder eller eksterne kilder. Desuden kan (websitets navn) ikke holdes ansvarlig for skader eller tab, der er påstået eller påstået at være forårsaget af eller i forbindelse med brugen af eller tilliden til indholdet, varerne eller tjenesterne tilgængelige på disse websteder eller eksterne kilder.

EJENDOMSRETTIGHEDER

Webstedet samt alt software, der nødvendigvis anvendes i forbindelse med det, kan indeholde fortrolige oplysninger og være beskyttet af gældende intellektuel ejendomsret eller anden lovgivning. Således, medmindre andet er angivet, tilhører de intellektuelle ejendomsrettigheder over dokumenterne, der er indeholdt i webstedet og hver af de elementer, der er oprettet til dette websted, udelukkende (websitets navn), der ikke giver nogen licens eller anden ret end retten til at konsultere webstedet. Især er mærker og andre intellektuelle ejendomsrettigheder, der er nævnt på webstedet, ejendommen til de respektive enheder af (websitets navn). Gengivelse af alle dokumenter offentliggjort på webstedet er kun tilladt til det eneste formål at informere til personligt og privat brug, enhver reproduktion og enhver brug af kopier til andre formål er udtrykkeligt forbudt. Det er også forbudt at kopiere, modificere, oprette et afledt værk, omvendt designe eller samle eller på anden måde forsøge at finde kildekoden (undtagen i de tilfælde, der er forudsat af loven), sælge, overdrage, underlicensiere eller overføre på nogen måde enhver ret vedrørende softwaren. Ligeledes er det også forbudt at ændre softwaren eller bruge ændrede versioner af softwaren og især (uden at denne opregning skal være begrænsende) med henblik på at opnå uautoriseret adgang til tjenesten og at få adgang til webstedet på anden måde end via det interface, der er leveret af (websitets navn) til dette formål.

FOTOKREDITER OG KILDER

Opdateringen af denne side er ikke automatiseret med den af fotosene præsenteret på webstedet. Webstedet kan præsentere fotos fra flere fotografer afhængigt af årstiderne. Oplysninger om fotografers identitet er tilgængelige på anmodning fra kundeservicen.

IT OG FRIHEDER

Enhver personlig information, som internetbrugeren måtte overføre til (websitets navn) til brug af visse tjenester, er underlagt bestemmelserne i Lov nr. 78-17 Informatik og Friheder af 6. januar 1978. Som sådan har internetbrugeren ret til at få adgang til, rette og slette personlige oplysninger om ham/hende, som han/hun kan udøve til enhver tid ved at sende et brev til følgende adresse: Beskyttelse af personoplysninger (websitets navn).

For at få adgang til personoplysninger om ham/hende, ændre dem eller annullere sin registrering kan internetbrugeren også klikke på “MIN KONTO” fra (min websides url). Indsamling og behandling af dine personoplysninger er erklæret til CNIL under nr. 2179194 v 0.

COOKIES

Webstedet er også designet til at være særligt opmærksom på kundernes behov. Det er især af denne grund, at (websitets navn) bruger navigationsmarkører (dvs. placering af sporingsenheder på kundens IT-udstyr). Navigationsmarkørens formål er at signalere dit besøg på webstedet samt på de forskellige sider på webstedet for at:
-Forbedre den personaliserede service, der er beregnet til kunder
-At måle webstedets publikum.
Ved sit første besøg på webstedet informeres kunden om brugen af disse sporingsenheder og det faktum, at fortsat navigation indebærer accept af deres brug.
Kunden kan nægte deres brug, især ved at konfigurere sit udstyr. Kunden kan også slette cookies i udstyrets indstillinger.
I tilfælde af afvisning af sporingsenheder kan (websitets navn) ikke garantere brugen af alle funktionerne på webstedet.

NYHEDSBREVE

Vores nyhedsbreve sendes via e-mail til brugere, der anmoder om tilmelding til nyhedsbrevet. Disse e-mails sendes under handelsnavnet (websitets navn),

Du kan afmelde dig til enhver tid ved at bruge linket nederst i hvert nyhedsbrev.

Gratis levering

Uden minimumskøb

14 dage til at ombestemme dig

Penge tilbage-garanti

100% sikker betaling

Stripe / PayPal / Visa / MasterCard