🇩🇰 Dansk kundeservice 🇩🇰

✈️ Gratis levering ✈️

Kundeanmeldelser 4,7/5 ★★★★★

Vilkår og betingelser for salg

Dato for sidste opdatering: 14. juli 2023

 1. Generelt
  Disse generelle salgsbetingelser (herefter “Vilkårene”) gælder for alle produkt salg foretaget via vores hjemmeside. Ved at afgive en ordre accepterer du ubetinget disse Vilkår.
 2. Produkterne
  De produkter, der tilbydes til salg, er dem, der findes på vores hjemmeside på dagen for kundens konsultation, og inden for rammerne af tilgængelige lagre.
 3. Priser
  Vores produkters priser er angivet i euro inklusiv alle skatter. De inkluderer ikke leveringsomkostninger, hvis det er relevant, som opkræves ekstra og angives før ordrebekræftelsen.
 4. Bestilling
  For at afgive en ordre skal du vælge de produkter, du ønsker, og tilføje dem til din indkøbskurv. Du skal derefter bekræfte ordredetaljerne, herunder leveringsadresse og betalingsmåde, og derefter bekræfte ordren.
 5. Betaling
  Betaling skal ske ved ordreafgivelsen. Du kan foretage betalingen med kreditkort eller enhver anden betalingsmåde, der tilbydes på hjemmesiden.
 6. Levering
  Vi forpligter os til at levere de bestilte produkter inden for de frister, der er angivet ved ordren. I tilfælde af leveringsforsinkelse vil vi informere dig via e-mail.
 7. Fortrydelsesret
  I henhold til loven har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at udøve din fortrydelsesret uden at skulle angive grunde eller betale sanktioner.
 8. Ansvar
  Vi er ansvarlige for korrekt udførelse af forpligtelserne, der følger af kontrakten. Vores ansvar kan dog ikke gøres gældende i tilfælde af manglende opfyldelse af vores forpligtelser på grund af force majeure.
 9. Databeskyttelse
  Vi forpligter os til at beskytte dine personlige data. Alle personlige data, du giver os, behandles med streng fortrolighed i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik.
 10. Tvister
  Disse vilkår er underlagt fransk lovgivning. I tilfælde af tvist vil de franske domstole have enekompetence.

Kontakt os
For spørgsmål eller klager, tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen på siden “Kontakt os”.

Gratis levering

Uden minimumskøb

14 dage til at ombestemme dig

Penge tilbage-garanti

100% sikker betaling

Stripe / PayPal / Visa / MasterCard